PROFHAND DE BESTE PEDAALROLSTOEL


Rolstoel Profhand meest innovatieve fietsrolstoel/pedaalrolstoel bijzonder geschikt voor revalidatie. CONTACT

CONTACT:
Scootmobielshop bv. Enschede
Hengelosestraat 116  (tegenover ingang meubelplein)
7514AK Enschede
Tel. 053-4363600
Email: Kik HIER


Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten over deze geweldige rolstoel of over onze grote voorraad scootmobiel, rolstoel, rollator, driewielfiets, zinger rolstoel

De Profhand is ontwikkeld aan de medische faculteit van de Toyota Universiteit in Japan door professor Handa en zijn onderzoeksteam. De Profhand wordt gemaakt in Taiwan. De 'fietsrolstoel' is verkrijgbaar in het rood en geel en in verschillende maten, ook voor kinderen. Ook is er een premium versie van de Profhand te koop. Deze versie heeft een differentiaal versneller. Hierdoor worden beide wielen aangedreven. Je kan bij de Profhand deze accessoires aanschaffen: De Profhand is te koop vanaf 2.300 euro voor kinderen en vanaf 2.576 voor volwassenen.
Ook te huur euro 500.= per maand excl btw Borg een maand huur.
De stuurinrichting kan door ons eenvoudig worden omgezet naar de linkerzijde voor linkshandige bestuurders Leverbaar in geel en rood.

standaard profhand pedaal rolstoel pedaalrolstoel fietsrolstoel

Wereld primeur pedaalrolstoel - fietsrolstoel Profhand voor particulier en revalidatie centrum.

Profhand : Werelds meest vernieuwende innovatieve Pedaal Rolstoel
Door het combineren van Japans industrieel design met een hoge standaard van engineering, zijn Professor Yasunobu en zijn onderzoeksteam van de medische faculteit van de Tohoku Universiteit uit Japan, erin geslaagd om de Profhand Pedaal rolstoel te ontwikkelen. Middels toepassing van Neuromodulatie technieken en langdurig en grondig wetenschappelijk onderzoek met talrijke test- en evaluatiemomenten, zijn zeer goede resultaten behaald. De Profhand Pedaal rolstoel bewijst een grote bijdrage te kunnen leveren om de mobiliteit van de gebruiker te verbeteren en diens rehabilitatie, sinds de introductie in 2009. De Profhand rolstoel draagt CE en FDA certificering. De Profhand heeft een ingenieus systeem met pedalen en kan bestuurd worden met één hand. De stoel is ontwikkeld voor iedereen die beperkt is in zijn of haar bewegingen. Patiënten met CP, CVA, heupafwijkingen of mensen met lage rugklachten veroorzaakt door degeneratieve aandoeningen, osteoartritis, knie afwijkingen, Parkinson, COPD, atherosclerose, diabetes patiënten en andere aandoeningen kunnen de stoel in principe zelfstandig besturen. Het ontwerp zorgt ervoor dat het inactieve been in beweging komt en de spieren worden getraind en versterkt terwijl het wordt ondersteund door het sterkere been. De therapeutische werking van de Profhand rolstoel stimuleert de totale cardiorespiratoire capaciteit (bloedsomloop en ademhaling). De Profhand versterkt zo de zwakke of passieve spieren en heeft een positieve invloed op het gehele lichaam. Los van de fysieke voordelen, levert de Profhand eveneens een bijdrage in een groter gevoel van onafhankelijkheid en teruggewonnen mobiliteit en vrijheid. Dit heeft vanzelfsprekend tot gevolg dat de zorgbehoefte van de gebruiker kleiner zal worden.
Neuromodulatie Neuromodulatie is een proces waarbij neurofysiologische signalen actief geïnitieerd of beïnvloed worden met als doel de functie en werking van het zenuwstelsel beïnvloeden. Neuromodulatie kan gebruikt worden om therapeutische effecten te bereiken, waarbij een verloren gegane functie wordt hersteld. Een belangrijk uitgangspunt van de Profhand pedaal rolstoel is dat het de gebruiker in staat stelt om het zwakke of zelfs verlamde been te bewegen. Het verlamde of inactieve been krijgt via reflexen instructie om mee te bewegen zonder directe aansturing vanuit het brein.
Download onze folder HIER

ROLSTOEL PROFHAND INFO:
BEL: 053-4363600

opvouwbare lichtgewicht rolstoel zinger
BEL: 053-4363600
© 2016 profhand.nl sitemap privacy